Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.

La Liga president sa Messi viktigere enn Ronaldo

En høy profilert LaLiga-personlighet mener at FC Barcelona superstjerne Lionel Messi har gjort mer for den spanske toppflyten enn noen annen spiller i historien, inkludert tidligere Real Madrid talisman Cristiano Ronaldo. Billige Fotballdrakter til salgs nettbutikk.

LaLiga-presidenten Javier Tebas har igjen sagt at han ville gjerne nevne en pris etter Messi en dag, og insisterte på at han er den viktigste spilleren som noen gang har hatt med i divisjonen. Du kan også kjøpe Barcelona Fotballdrakter 2018/19 for å vise din støtte.

Han sa: "Det vil stole på Leo Messi, men jeg vil gjerne ha en LaLiga-pris i hans navn. Hvis han fullfører sin karriere i Spania, eller mesteparten av det, tror jeg ikke noen har bidratt mer til konkurransen ." Messi Fotballdrakter med høy kvalitet!

Tebas, en kjent Los Blancos-supporter, ble deretter spurt om han mener at Messi har dratt LaLiga mer enn Ronaldo gjorde. Han sa: "Ja, det faktum at Cristiano Ronaldo har gått til Serie A betyr at han er (Messi er) enda viktigere."

Billige Fotballdrakter Barcelona Drakt Barn 2018-19 Lionel Messi 10 Hjemme Draktsett
X