Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.

Bayern München hjem fotballdrakter å være rød og hvit bare i fremtiden

I løpet av de siste månedene protesterte Bayern München-fans mot klubbens hjemmekit som kombinerte den tradisjonelle røde og hvite med forskjellige farger som marine. Nå har FC Bayern München kunngjort at deres hjemmesett vil være utelukkende røde og hvite i fremtiden. Billige Fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Nå, ifølge klubbens uttalelse, har det skjedd åpne og konstruktive diskusjoner i løpet av de siste ukene mellom Bayerns styre og ulike fanrepresentanter om temaet klubbfarger. Disse diskusjonene har resultert i en gjensidig avtale. Du kan også kjøpe Bayern München Fotballdrakter 2018/19 i butikken vår.

Bayern München forklarer: "Bayern München har vært i samtaler med fanrepresentanter om bruk av klubbfarger i sett. For fans representerer kits et viktig tegn på identitet med klubben. Bayern München har derfor kunngjort at i fremtiden bare klubbens tradisjonelle Farger av rød og hvit vil bli brukt i offisielle kampklær - det er hjemmekitet som består av skjorte, shorts og sokker. " Bayern München fotballdrakter barn med høy kvalitet!

Billige Bayern München Fotballdrakter 2018-19 Hjemmedrakt
X