Velkommen! Du kan logge inn eller opprette en ny konto.

Anthony Martial håper å opprettholde et godt forhold til Mourinho

Anthony Martial har nektet at det er noen problemer mellom ham og Manchester Uniteds leder Jose Mourinho. Billige Fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Martial scoret to ganger i lørdag for å sette United på randen av seier ved Stamford Bridge, bare for Ross Barkleys 96-minutters utjevning for å tjene Chelsea en sen 2-2-trening.

Den 22-åringen syntes å forlate Old Trafford om sommeren da hans agent Philippe Lamboley var i samsvar med at han var ulykkelig i Manchester. Manchester United Fotballdrakter 2018/19 med høy kvalitet!

\ Martial forholdet med Mourinho ble forstått å ha blitt anstrengt og hans beslutning om å forlate klubbens pre-season tur til å delta i barnets fødsel irked hans leder. Du kan også kjøpe Manchester United fotballdrakter barn i vår butikk.

På lørdag hevdet Martial at det ikke er noen problemer mellom ham og Mourinho. Martial sa: "Kom igjen, ting var ikke spente mellom oss til å begynne med. Vi har en spiller-coach forhold, og jeg håper at vi vil fortsette slik og bringe Manchester United så mye som mulig. "

 
X